Eventdukning i Maskinhallen
Teambuilding i Sport

Samarbeten och sponsorskap

Utställningen 100 innovationer bygger på svenska folkets uppfattning om vilka som är de viktigaste innovationerna genom tiderna. Baserat på innovationerna har Tekniska museet sökt samarbetspartners till utställningen som kan förstärka och fördjupa kunskapen om de olika innovationerna och även berätta om deras framtida utveckling.

Innovationer spelar en avgörande roll för utvecklingen av såväl näringsliv som samhället i stort, vilket är ett av skälen till varför företag, myndigheter och organisationer finner det värdefullt att vara en del av utställningen. De företag, myndigheter och organisationer som har valt att vara sponsorer och samarbetspaterns till utställningen bidrar med både kunskap och idéer om innovationerna. Museet erbjuder olika plattformar för medverkan, exempelvis genom synlighet i utställningen, deltagande i programverksamheten och kommunikationen, möjlighet att göra egna aktiviteter i anslutning till utställningen m.m.

Utställningen är den största satsning som Tekniska museet har gjort och kommer att pågå i minst tre år.  Sverige är ett av världens mest innovativa länder och brukar rankas högt eller högst på många internationella rankinglistor. Många av de innovationer som vi tar för självklara i vardagen har svenskt ursprung och det har gjort urvalet av möjliga sponsorer och samarbetspartners stort.

För de aktörer som ännu inte fått förfrågan eller som vill omvärdera sitt ställningstagande finns möjlighet att haka på som sponsor eller samarbetspartner även efter det att utställningen har öppnat. Ju fler samarbetspartners utställningen har desto intressantare innehåll kan erbjudas besökarna.

Vid intresse ta gärna kontakt med Magdalena Tafvelin-Heldner, projektledare för 100 innovationer, magdalena.tafvelin.heldner [at] tekniskamuseet.se , 08-450 56 46, för en vidare diskussion.

Kontakt

Magdalena Tafvelin-Heldner är projektledare för utställningen 100 innovationer.
Tel: 08-450 56 46. Skicka mejl

Gilla oss på Facebook

Facebook

Gilla oss på Facebook för att se vad som händer i utställningen och på Tekniska museet, få tips och erbjudanden.

Till facebook.com/tekniskamuseetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Twitter

Följ oss på Twitter för att omvärldsbevaka och få inblick i det som händer i vår värld.

Tekniska museet på Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

YouTube

Se filmer om Tekniska museets verksamhet, teknik och vetenskap.

Till Tekniska museets kanal på YouTubelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flickr

På Tekniska museets fotoström på Flickr hittar du fotografier ur våra bildsamlingar.

Tekniska museets på Flickrlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bambuser

Vi livesänder våra Nördcaféer och en del andra evenemang på Tekniska museet. Följ live eller kika i efterhand på vår Bambuserkanal.

Tekniska museet på Bambuserlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster